Onze oliën zijn veelzijdig, lekker én gezond!

Wij zijn gek op olie. In Frankrijk hebben wij jaren geleden kennis gemaakt met overheerlijke walnootolie en werkelijk zalige hazelnootolie. We hebben gezien hoe die oliën geperst worden in soms 100 jaar oude molens, waar je bijna uitglijdt over de olie en waar je bedwelmd wordt door de intense geur van walnoten en hazelnoten. Prachtig! 
In Stiermarken, waar wij vaak op vakantie gaan, staat in restaurants vaak een ijsgerecht op de kaart dat zo simpel is, maar zo fantastisch smaakt, dat móet je proeven: vanille-ijs met pompoenpitolie. Zalig! 

Wij  hebben voor jou de beste oliën uit Frankrijk, Oostenrijk en, binnenkort, andere landen naar Nederland gehaald. De oliën zjin biologisch en worden met respect voor mens en milieu geproduceerd. En dat proef je!

Wat al deze oliën uit verschillende landen gemeen hebben is dat ze zijn geproduceerd door mensen met passie en liefde voor hun product, én voor de natuur. En behalve erg lekker, zijn alle oliën ook nog eens heel gezond. Ze barsten van de goede vetten en vitamines. 

 

 

Sorteer op
© 2018 - 2021 Edelsmaeck | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel