Onze liefde voor heerlijke en eerlijke producten

Wij hebben al heel lang een enorme liefde voor mooie wijnen en andere heerlijkheden uit de landen waar wij heel graag komen. We proberen dan ook altijd route zo te plannen dat die toevállig langs dat ene mooie adresje loopt. En plek in de auto of niet, dat doosje móet mee!

Zo kwam het regelmatig voor dat onze twee jongens op de achterbank tussen en op de dozen wijn zaten.  Vrienden en familie wisten dat natuurlijk ook en vroegen altijd of we ook een doos wijn, of die lekkere olie uit bijvoorbeeld de Bourgogne voor ze konden meenemen, wat wij met heel veel plezier deden. De hoeveelheid dozen en de krapte op de achterbank begon echter behoorlijk uit de hand te lopen en in ons hoofd begon zich een idee te vormen om meer met onze passie voor lekker eten en drinken te gaan doen. 

Het idee voor een webwinkel was geboren. Maar we wilden meer dan alleen een webwinkel. We wilden ook echt contact hebben met de mensen die onze producten kopen en ons enthousiasme en liefde voor deze producten kunnen overbrengen op anderen. En dat kan natuurlijk heel goed met proeverijen met wijn en spijs. Wijn puur of als begeleider van een heerlijk hapje, olie of azijn verrassend verwerkt in een gerecht… Wij laten het je allemaal proeven.

Wij zijn er trots op dat wij onze producten kopen bij producenten met passie en liefde voor hun product. Kleine wijnboeren, ambachtelijke olieproducenten, gepassioneerde azijnmakers… We kennen ze allemaal. En één ding hebben wij allemaal gemeen: liefde voor een (h)eerlijk product dat met respect voor mens en milieu is gemaakt!

Kijk rond in onze webwinkel of laat je verleiden tot een mooie proeverij. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of meer informatie wilt over bijvoorbeeld een product.

Peter en Petra Janka
06 - 36 47 41 04
info@edelsmaeck.nl

© 2018 - 2021 Edelsmaeck | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel